نوشته شده در تاريخ شنبه 24 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

به نظر مي رسد تهوع صبحگاهي در دوران بارداري ناشي از وضعيت هورموني بدن مادر بوده و هوش کودک را تحت تاثير قرار مي دهد.
حالت تهوع به ويژه در صبحگاه يکي از علايم اوليه بارداري است. اين حالت ناخوشايند که ويار نام دارد، در اغلب خانم هاي باردار مشاهده  مي شود.        
اين اختلال گرچه مشکلاتي را براي مادر باردار ايجاد مي کند، اما مي تواند نشانه ضريب هوشي بالا در فرزندي باشد که او در راه دارد.
محققان بيمارستان کودکان در تورنتو (کانادا) نشان دادند تهوع صبحگاهي در دوران بارداري نشانه خوبي بوده و هوش بالاي جنين را به اثبات مي رساند.
براي انجام اين مطالعه، پژوهشگران 120 زن را که در گذشته در دوران بارداري خود تهوع و دل‌آشوبه صبحگاهي را تجربه کرده بودند، انتخاب نموده و پس از آن از کودکان اين زنان که بين 3 تا 7 سال سن داشتند، آزمايشات استانداردي براي ارزيابي بهره هوشي به عمل آوردند.
نتايج اين تحقيق نشان داد کودکان مادراني که در زمان بارداري ويار صبحگاهي داشتند، نمرات بالاتري کسب کرده و در آزمون هاي مربوطه موفق تر عمل مي کنند.
به نظر مي رسد تهوع صبحگاهي در دوران بارداري ناشي از وضعيت هورموني بدن مادر بوده و هوش کودک را تحت تاثير قرار مي دهد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 24 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


کمتر از يک هفته به آغاز بازي‌هاي جام جهاني مانده است و بنابراين از عشق زيادي به اين رشته ورزشي داريد، بي‌صبرانه منتظر شروع آن هستيد.


طبيعتا اولين و مهم‌ترين چيزي که نياز داريم، يک تلويزيون است!‌ در اينجا سعي مي‌کنيم تا راه‌هايي را به شما نشان دهيم تا از ديدن و شنيدن فوتبال در خانه لذت ببريد. پس با ما همراه باشيد.

خب تا چند روز ديگر بازي‌هاي جام جهاني در مهد فوتبال دنيا آغاز مي‌شود و فضاي عمومي جهان به سمت اين رويداد متمايل خواهد شد. ما هم ديديم که نمي‌توانيم به سمت اين فضا نرويم، پس گفتيم تا در آي‌تي‌رسان موضوع مرتبطي پيدا کنيم و با شما باشيم.

صدها هزار نفر بازي‌ها را به‌صورت شخصي و زنده در استاديوم‌ها خواهند ديد؛ اما صدها ميليون نفر، بازي‌ها را در خانه و از تلويزيون تماشا خواهند کرد. اگر شما يکي از آن‌ها هستيد، پس بايد شرايط خوبي را براي ديدن بازي‌ها براي خود فراهم کنيد!

در اينجا سعي داريم توجه شمارا به چند نکته کنکوري جلب نماييم!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 24 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 خيلي از افراد به مصرف روزانه دمنوش گل گاوزبان علاقه دارند، آيا اين عادت اشتباهي است؟
به‌طور کلي، مصرف روزي يک وعده دمنوش گل‌گاوزبان براي افراد سالم مشکلي ايجاد نمي‌کند اما بايد براي خريد گل‌ها و برگ‌هايي که مي‌توان از آنها دمنوش‌هاي گياهي تهيه کرد، توجه لازم داشت و از مکان‌هاي معتبر، چنين محصولاتي را خريداري کرد چون گاهي در مخلوط کردن برگ‌ها و گل‌ها در برخي عطاري‌ها و مراکز فروش اين محصولات تقلب اتفاق مي‌افتد. خوردن اين خوراکي‌هاي تقلبي هم باعث بروز مشکلاتي مي‌شود. با اين حال، ‌اگر گل‌گاوزبان را از مراکز معتبر تهيه کنيد، مي‌توانيد دمنوش آن را با مخلوط کردن گل و آب‌جوش و دم کردن آن به مدت حدود 10 دقيقه روي حرارت غيرمستقيم مانند بخار کتري يا سماور آماده کنيد.
افرادي که به مصرف دمنوش گل‌گاوزبان علاقه دارند، بايد بدانند اين نوشيدني مي‌تواند باعث افزايش فشارخون در برخي افراد حساس شود. به‌همين دليل بهتر است دمنوش آن را با افزودن چند قطره آبليمو ميل کرد. مخلوط کردن گل گاوزبان با سنبل‌الطيب، قبل از دم‌کردن آن هم مي‌تواند خاصيت افزايش‌دهنده فشار خون دمنوش گل گاوزبان را تعديل کند. بهترين شيرين‌کننده‌اي هم که مي‌توان همراه اين دمنوش مصرف کرد، مقداري نبات است. شما مي‌توانيد نبات را از همان ابتدا داخل قوري دمنوش بيندازيد تا طعم آن با طعم نوشيدني‌تان ترکيب شود.
گل گاوزبان، گلبرگ خالص است و دم کردن آن بيش از 10 دقيقه، لازم نيست. از طرفي ممکن است عطر، طعم و خاصيت آن در اثر دم کردن طولاني‌مدت از دست برود. افرادي که رنگ سياه گل‌گاوزبان را دوست ندارند هم مي‌توانند با افزودن يک عدد ليموعماني کوچک به قوري دمنوش يا چند قطره آبليمو هنگام سرو آن، باعث ارغواني شدن رنگ اين نوشيدني آرام‌بخش و مدر شوند. خاصيت آرام‌بخشي گل‌‌گاوزبان باعث مي‌شود مصرف آن به‌عنوان نوشيدني پس از شام توصيه شود.
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |



تعدادي از تخم مرغ هاي منتسب به پادشاهان روسيه تزاري، که آن را هديه اي گرانبها دانسته و در مراسم هاي خاص به يکديگر اهدا مي دادند، در موزه هنرهاي زيبا در مونترال کانادا به نمايش گذاشته شده است.
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

بر اساس مطالعه اي جديد، دو زبانه‌ بودن مغز را هشيار مي‌کند.
مطالعه دکتر «توماس بک» از مرکز «اپيدمولوژي شناختي و پيرشدن شناختي» دانشگاه ادينبورگ و همکارانش نشان مي‌دهد دوزبانه‌بودن حتي زماني که در بزرگسالي کسب مي‌شود، ممکن است به مغز در حال پيرشدن کمک کند.
با اين حال، دانشمندان هنوز مطمئن نيستند که آيا افرادي که پيش‌تر داراي ذهن‌هاي تيزي هستند بيشتر احتمال دارد دو زبانه شوند يا اين که آن‌ها کارکردهاي شناختي‌شان را از طريق يادگيري زبان‌هاي جديد ارتقا مي‌بخشند.
جزئيات اين مطالعه در مجله Annals of Neurology منتشر شد.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


 ذرت در زبان انگليسي corn در عربي ذرت و بلال است. نام فارسي اين گياه جواري (فرهنگ دهخدا) است ولي واژه‌ي عربي ذرت بکار برده مي‌شود.
ويژگي‌هاي دارويي:
ذرت از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است.
• پماد ذرت خشک کننده زخم‌ها مي‌باشد.
• ذرت غذاي خوبي براي پيشگيري سرطان است.
• استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگي دندان جلوگيري مي‌کند.
• روغن ذرت کلسترول خون را پائين مي‌آرود.
• روغن ذرت براي درمان اگزما و بيماري‌هاي پوستي مفيد است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |
تنوع طلب باشید و به همسرانتان خیانت کنید
ترویج خیانت و زندگی مثلثی و چند گانه که هر فردی به نوعی علاقمند به نفر سومی غیر از همسر خود است و همه به یکدیگر خیانت       می کنند، در این سال ها به روال برنامه های ماهواره ای تبدیل شده و آنها در تلاشند آن را کاملا عادی و طبیعی نشان دهند.

 

مقام معظم رهبری: فرهنگ غربی خانواده را متلاشی کرد. امروز یکی از مشکلات بزرگ دنیای غرب، متلاشی شدن خانواده‌هاست، افزایش فرزندان بی هویت است. اینها گریبان غرب را خواهد گرفت. حوادث اجتماعی بمرور پیش می‌آید. غرب از همین نقطه سخت‌ترین ضربه‌ها را خواهد خورد و این تمدن مادی پر زرق و برق از همین نقطه فرو خواهد ریخت.

 

به گزارش  جام نیوز، امروزه دیگر بر کسی پوشیده نیست که رسانه‌ها از جمله ماهواره ابزاری قدرتمند، تأثیرگذار و فراگیر در اختیار کشورهای قدرتمند، برای تأمین اغراض سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


 
بيگ بنگ/ به اين پديده مي گوييم دژا- وو (Deja vu ) معني تحت اللفظي اين کلمه فرانسه «قبلا ديده شده» است.
توضيح رايج امروزين روان شناسان درباره اين پديده، بروز اشتباه در فرايند حافظه انسان است، به اين معني که وقتي صحنه اي را مي بينيم اين صحنه به حافظه کوتاه مدت ما سپرده مي شود و در هر لحظه ذهن ما چند ثانيه پيش تر را از روي حافظه کوتاه مدت به خاطر مي آورد ( وگرنه نمي تونستيم آن صحنه را لحظه به لحظه دنبال کنيم ) اما گاهي اوقات اين عملکرد به نحوي انجام مي شود که گويي تصاوير چند لحظه پيش از حافظه طولاني مدت بازخواني مي شود و بنابراين تصور مي کنيم اتفاقي که چند لحظه پيش تر افتاده در گذشته اي دور رخ داده و ما مشغول به خاطر آوردن آن از روي حافظه طولاني مدتمان هستيم.
به همين دليل هست که هميشه حس جست و جو براي خاطره اي دور دست در چنين لحظاتي بسيار قوي است و مدام داريم با خودمام مي گوييم « اين صحنه را قبلا کجا ديده بودم؟ ». هر چند هرگز نمي توانيم زمان و مکان دقيق بروز اين خاطره ي قديمي دروغين را دقيقا به خاطر بياوريم. درباره نحوه دقيق عملکرد مغز ( مثلا اينکه مغر ما پيش از درک هر لحظه آن را از حافظه کوتاه مدت بازخواني مي کند يا اينکه پيش از بازخواني از حافظه کوتاه مدت جريان زمان را به عنوان يک خاطره در جريان درک مي کند) بحث هاي زيادي وجود دارد، اما چيزي که فعلا روشن است، اين است که دژا-وو ربطي به روشن بيني و آينده نگري ندارد.
تقريبا دو سوم مردم جهان با چنين تجربه اي رو به رو مي شوند، پس نبايد نگران خراب شدن مغزتان باشيد. بررسي هاي روانپزشگان براي يافتن رابطه اي معني دار ميان بروز دژا-وو و اختلالاتي مثل اسکيزوفرني و عصبي بودن نيز هيچ نتيجه اي نداشته و ارتباطي ميان اين پديده با چنين اختلالاتي وجود ندارد. تنها عارضه مغزي که ممکن است با دژا-وو مرتبط باشد حمله صرع در ناحيه گيجگاهي مغز است. اغلب مردم در زندگي خود با دوره هاي ملايم حملات صرع رو به رو مي شوند ( که به معني ابتلا صرع نيست) و اين حملات هم لزوما به معني غش کردن و عوارض رفتاري ظاهري نيستند. دژا-وو مي تواند نشانه بروز چنين حملات زودگذر و خفيفي باشد.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


رصد/ حالا موضوع رايانش ابري در دنيا مطرح است. ابزاري که بسته‌‌بندي بسيار شيک و عامه پسندي دارد. در اين روش، به جاي اينکه کاربر نرم‌افزارهاي کاربردي مورد نياز را روي رايانه شخصي خود نصب کند، از طريق هر رايانه متصل به شبکه، خدمات مورد نياز خود را از هر جاي دنيا که باشد، به صورت وب سرويس دريافت مي‌کند. اين استارت جهاني سازي و تملک دارايي افراد است که تمام دنياي شخصي افراد را خواهد بلعيد.
“جهاني شدن” يا “جهاني سازي” واژه اي است که تقريبا از دهه ۹۰ ميلادي در جوامع علمي و دانشگاهي مورد مطالعه و بررسي دقيق تري قرار گرفت. در قاعده جهاني سازي تصميم گيري دولت هاي قدرتمند باعث از بين رفتن استقلال کشورها مي شود که پايه و اساس اين تصميم گيري ها بر اساس داشتن اطلاعات و تحليل آن هاست. موضوعي که حالا مفهوم بيشتري يافته و آن اينکه هر کس دسترسي بيشتري به اطلاعات داشته باشد، قدرت انتخاب، تحليل و تصميم بهتري در دنيا دارد.

اينترنت، ابزار ديجيتال و شبکه‌هاي اجتماعي نمونه کوچکي از جمع‌آوري اطلاعات مردم سراسر دنيا هستند. ابزاري که امروزه براي تغيير حکومت‌ها و کنترل رفتار و تحرکات مردم مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در دنياي جديد هر کشوري که نفوذ بيشتري داشته باشد، لاجرم اطلاعات بيشتري نصيب خود مي‌کند. موضوعي که ادوارد اسنودن از آن رمزگشايي کرد و نشان داد حتي روساي دولت‌هاي اروپايي نيز از اين طريق زير نظر هستند. اين مساله به قدري نگراني در دنيا ايجاد کرده که براي مثال روسيه به منظور جلوگيري از درز اطلاعات در نظر دارد تا ماشين‌هاي تايپ قديمي و کاغذ را در ادارات دولتي جايگزين کامپيوترها کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


امام باقر(ع) مي‌فرمايد: خواب در ابتداي روز مايه ناداني و کودني و خواب قيلوله (خواب کوتاه قبل از اذان ظهر) نعمت و خواب پس از عصر مايه حماقت و ابلهي و خواب ميان مغرب و عشا مايه محروميت از روزي است.

نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


ابتدا بايد دانست چنته مخفف چند تا و يا چند تايي است و به لوله اي به طول پنج شش گره و به قطر بيش و کم دو سه گره از جنس چرم يا پارچه چرم دوزي شده و يا از جنس قالي و قاليچه گويند که به اندازه هاي بزرگ تر و کوچک تر مي ساختند و دري براي آن تعبيه مي کردند و قيش هاي چرمي بالايش مي دوختند و اين قيش ها را به سروته قيش پهن چرمي متصل مي کردند چند تا يا چند تايي محفظه براي گذاشتن لوازم ضروري مسافرت در آن ترتيب مي دادند. اگر مسافر سواره بود اين چنته را به قاچ زين و يا جلوي پالان مرکوب مي بست و کجاوه نشين ها و پالکي نشين ها به محل خود مي بستند. جامي در ايام جواني ضمن مسافرت هاي خود از هرات به سمرقند با سعدالدين کاشغري و همچنين علي قوشچي که از مشاهير بود ملاقات کرد. گويند قوشچي در حالي که چنته اي حمايل کرده بود به محضر جامي آمد و چندين مسئله بسيار مشکل از او پرسيد. با آنکه جواب دادن به هر يک از آن سوالات مستلزم وقت کافي بود اما جامي تمام سوالات را بدون تامل وتفکر جواب داد.
قوشچي که انتظار جواب نداشت از آن همه فضل و دانش متحير مانده سکوت اختيار کرد. جامي چون سکوت قوشچي را ديد اشاره به چنته اش کرده از باب طنز گفت: "مولانا ديگر چيزي در چنته ندارند؟"
اين عبارت چون از زبان دانشمندي همچون جامي جاري شده بود از آن تاريخ رفته رفته بر سر زبان ها افتاده است و در رابطه با بضاعت علمي و سرمايه معنوي مورد استفاده قرار مي گيرد.

نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


قدس آنلاين/ ، يکي از ضعف هاي بزرگ شخصيتي و از رذايل اخلاقي حسد است که باعث مي شود آدمي نسبت به آسايش و آرامش و شادي ديگران حسد ورزيده و نتواند خوشبختي و موفقيت ديگران را تحمل کند و در ميدان دادن به اين احساس گاه تا جايي آزاد عمل مي کند که آسيب هاي جبران ناپذير به خود و ديگران مي رساند.
و از اين رو است که قرآن در سوره مبارکه فلق آيه پنج مي فرمايد وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ يعني و از شر هر حسود آنگاه که حسد ورزد (به خدا پناه مي برم)

بايد توجه داشت که تلاش براي بدست آوردن کمالات ارزش است ولي آرزو و تلاش براي نابود کردن کمالات ديگران حسادت است. حسادت نشانه کم ظرفيتي و تنگ نظري است. در حديث مي خوانيم حسادت ايمان را مي خورد آنگونه که آتش هيزم را. (الکافي، ج 2، ص 306)
قرآن در آيه 54 سوره نساء مي فرمايد: چرا به خاطر الطاف و تفضل خداوند بر افراد لايق حسادت مي ورزند مگر نمي دانند ما به آل ابراهيم کتاب و حکمت و ملک عظيم داديم.

حسادت در ميان تمام شرور برجسته ترين شر است زيرا حسود نقشه ها مي کشد و حيله ها مي کند و مرتکب انواع شرور مي شود تا به هدف برسد.
حضرت علي (ع) مي فرمايند: "الحسد داء عياء لايزال الا بهلک الحاسد او بموت الحسود" (نهج البلاغه، حکمت 493) حسادت مرض خطرناکي است که جز با مرگ محسود يا هلاکت حسود از بين نمي رود.

امام صادق (ع) مي فرمايند: "حسد و بدخواهي از تاريکي قلب و کوردلي است و از انکار نعمت هاي خدا به افراد سرچشمه مي گيرد، و اين دو (کور دلي و ايراد بر بخشش خدا) دو بال کفر هستند، به سبب حسد بود که فرزند آدم در يک حسرت جاويداني فرو رفت و به هلاکتي افتاد که هرگز از آن رهايي نمي يابد.(مستدرک الوسائل، ج 2، ص 327)

قرآن ريشه بسياري از گناهان را بغيا به معناي حسادت دانسته است و امام صادق (ع) مي فرمايند: ان الکفر اصله الحسد، ريشه کفر حسادت است. چنانکه در برابر پيامبران مي گفتند: ابشر يهدوننا، آيا انساني مثل ما پيامبر شود و ما را هدايت کند؟
حسود اهل تواضع و تشکر نيست و هرگز از کمالات ديگران گواهي نمي دهد و قهرا مرتکب گناه کتمان حق مي شود. اميرالمومنين (ع) مي فرمايند: در ظاهر اظهار علاقه مي کند و لي در باطن کينه و بغض دارد.

پيامبر عظيم الشان اسلام (ص) در اين باره مي‌فرمايند: "خداوند به موسي بن عمران فرمود: مبادا بر مردم حسد بري، درباره آنچه من به آنها داده‌ام از فضل خودم. چشمانت را به دنبال آن دراز مکن و دل خود را به دنبال آن روانه مساز، زيرا آنکه حسد برد نعمت مرا بد داشته و از آن قسمتي که ميان بنده‌ هايم کردم، جلو گرفته و هر که چنين باشد من از او نيستم او هم از من نيست."(کافي، ج 2)
ايشان همچنين مي فرمايند: براي نعمت هاي خداوند دشمناني است. عرض کردند: اي رسول خدا! آنها چه اشخاصي هستند؟ فرمودند: کساني که حسد مي برند بر مردماني که خداوند از فضل و رحمت خود نعمت هايي به آنها عطا فرموده است. (بحارالانوار ج 73، ص 256 )
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


ايران بانو/ صبح خيلي زود مردي در ساحل راه مي رفت. او ديد که در اثر مَد صد ها ستاره دريايي به ساحل کشانده شده اند و بعد از پايين آمدن آب در خشکي باقي مانده گير کرده اند. مد تازه تمام شده بود و ستاره هاي دريايي زنده بودند. اما او مي دانست با بالا آمدن آفتاب همه آنها خواهند مرد. او چند قدم جلوتر رفت يکي را برداشت و در آب انداخت. درست پشت سر او مردي در حال پياده روي بود آن مرد تا اين کار را ديد شگفت زده شد خود را به او رساند و از او پرسيد چکار مي کني؟ اينجا صد ها ستاره دريايي هست به چند تاي آنها مي خواهي کمک کني؟ چند دقيقه ديگر آفتاب بالا مي آيد و همه آنها خواهند مرد تو فقط چند تاي آنها را مي تواني نجات دهي چقدر فرق مي کند. اما مرد پاسخي نداد چند قدم آنطرف تر رفت و يک ستاره دريايي ديگر برداشت و در آب انداخت. سپس برگشت و گفت براي اين يکي خيلي فرق مي کند!
آيا شما هم از کنار ستاره هاي دريايي زندگي خود با بي تفاوتي مي گذريد؟ آيا از تاثير لبخند خود به والدين تان غافل هستيد؟ آيا از نگاه کردن به نقاشي فرزندتان و دقت در آن طفره مي رويد؟ آيا براي خريد گل به همسرتان وقت مي گذاريد؟ اين ها کار هاي کوچکي است که تاثير زيادي روي اطرافيان شما دارد. شايد براي شما خيلي فرق نکند اما براي آنها بسيار اهميت دارد؟ شايد آن ستاره دريايي اميد فرزند، مادر، همسر، دوست شما يا .... باشد؟


رصد-محمود هرندي/ به سخره گرفتن علني قانون در چنين صفحاتي، باعث بي اعتبار شدن مهمترين ميثاق اجتماعي جامعه شده و همين امر دفاع از حريم خصوصي و حقوق اجتماعي همه شهروندان ازجمله هواداران آزادي يواشکي را مختل خواهد ساخت. از ياد نبايد برد که جامعه ايراني براي حاکميت قانون دست کم يکصد سال مبارزه کرده و حالا زيرسوال بردن آن از سوي تعدادي از شهروندان قابل دفاع نيست.

شايد براي جواناني که به دليل برخي محدوديت هاي اجتماعي، بخشي از شخصيت اجتماعي شان «يواشکي» رشد کرده، سخت باشد در دنياي مجازي، باورهاي متناقض خود را پنهان نگاه دارند.

اين مشکلي است که با توسعه ابزارهاي ارتباطي حالا بيش از هر زمان ديگري عيان شده و خود را در صفحات فيسبوکي که اين روزها خبرساز شده، به نمايش مي گذارد. هرچند در نگاه اول عکس هاي منتشر شده از برخي زنان و دختران ايراني بدون حجاب شرعي آن هم در محيط هاي علني نوعي حرکت شعاري براي زير سوال بردن هنجارهاي موجود در کشورمان محسوب مي شود، اما توجه به لايه هاي زيرين اين حرکت نشان مي دهد که شفافيت نظام ارتباطي موجود، اندک اندک واقعيت چند شخصيتي بودن نسل جوان را روشن کرده و در حال پرده برداشتن از باورهاي پارادوکسيکال است. باورهايي که از يکسو برخاسته از متن جامعه ايراني است و از سوي ديگر از فرهنگ غربي و رسانه هاي بيگانه متاثر شده است.

چنين است که با وجود تشديد حساسيت ها نسبت به بروز چنين رفتارهايي که به نظر مي رسد خود را در قالب بازداشت چند جوان تهراني که نماآهنگ Happy را بازسازي کرده بودند ظاهر کرد، به نظر نگارنده اين نوع رفتارها تنها نمايشي تلخ از شفافيت در جامعه ماست که بايد آن را جدي گرفت چراکه اکنون جامعه خود را در آئينه اي به نظاره نشسته که خوبي ها و بدي ها را توأمان مي بيند و مي تواند فارغ از رودربايستي هاي معمول تصميم بگيرد که هويت واقعي اش کدام است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


بنده نمي دانم يک صد تومان در سال 1266 ق (1850 ميلادي و 1228 ش) چه قدر بوده، اما حدس مي زنم که خيلي زياد بوده است. امير کبير براي ترجمه يک کتاب جغرافي فرنگي و چاپ آن اين مبلغ را داد که نشان دهد قصدش براي توسعه علم جدي و عزمش قطعي است.

بارها ازپرداخت هزينه هاي تحقيق و پژوهش به عنوان مهم ترين زمينه ساز پيشرفت علمي سخن گفته شده است. همه در اين باره اتفاق نظر دارند، اما در عمل، يا پول قابل توجهي به اين امور اختصاص داده نمي شود، يا اگر هم بشود، غالبا بر اثر فساد اداري يا افکار نادرست و مديريت افراد غير متخصص، همان مبالغي نيز که هست، به هدر مي رود.

شايد يکي از بهترين کارها، هزينه کردن براي تأسيس دانشگاه ها و مدارس جديد، ايجاد رشته هاي تازه، استخدام دانشجويان زبده که در داخل و خارج تحصيلاتي دارند و امتيازي بر اقران خود، و نيز هزينه کردن براي کتابخانه و آزمايشگاه و جز اينهاست.

البته الان نزديک به هشتاد سال است که اين کارها را انجام مي دهيم، پيشرفت هايي هم داشته ايم، اما به دليل نداشتن يک استراتژي مشخص و مديريت مستمر، فراز و فرودهاي فراواني در اين زمينه داشته ايم و داريم.

مي دانيم که بنياد علم جديد در دوره صدارت کوتاه امير کبير گذاشته شد، زماني که پايه هاي اوليه دارالفنون ريخته شد و بعد از مدتي اين مرکز علمي سرپا شد و اساسي براي شکل گيري دانش هاي نوين در اين کشور گرديد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

ايران

بخش «تبليغات و ضدتبليغات» سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) مسئوليت عمليات رواني، تبليغات و عمليات فريب را دارد و تلاش مي­‌کند تا با تصويرسازي، موساد را سازماني موفق، مقتدر، حرفه‌­اي معرفي کند. بزرگ‌نمايي از اقدامات سازمان اطلاعات خارجي رژيم اسرائيل و سرپوش‌گذاردن بر شکست‌هاي موساد با هدف ارعاب دشمنان اين رژيم به ويژه جمهوري اسلامي ايران صورت مي‌­گيرد. اما بررسي شواهد و قراين موجود نشان مي­‌دهد که طي دو دهه اخير اقدامات سازمان موساد در ايران عمدتا منتج به موفقيت نبوده و شبح ناکامي‌­هاي اطلاعاتي بر سر اين سازمان تروريستي بيش از پيش سايه افکنده است.


سال 1377؛ دستگيري عوامل شبکه جاسوسي موساد در شيراز
زمستان 1377 يک شبکه جاسوسي متشکل از سيزده يهودي در شهر شيراز به اتهام جاسوسي براي رژيم صهيونيستي بازداشت شدند؛ از آنجايي که شناسايي و دستگيري عوامل شبکه جاسوسي اسرائيل، شکست بزرگي براي موساد به شمار مي‌­آمد، رسانه­‌هاي غربي با جنجال و هياهو اين شبکه جاسوسي را جامعه يهوديان ايراني معرفي کردند تا اندکي از تلخي شکست اطلاعاتي موساد کاسته شود. اما مدارک متقن و اعتراف عوامل شبکه از همکاري مستقيم اين افراد با موساد پرده برداشت.

پرونده‌اي که به عنوان يکي از پرونده‌هاي جنجالي در سطح بين‌المللي مطرح شد در 17 جلد و 2753 صفحه نگاشته شد و در آن 237 دستور قضايي، 116 فقره استعلام از مراجع قانوني کشور، 114 جلسه تحقيق با حضور متهمان و وکلاي آنان و قضايي پرونده با 604 ساعت کار قضايي محض بر روي پرونده وجود داشت. حکم در 71 صفحه صادر شد و 12 نفر محکوم شده‌اند. با اين وجود حکم اعدام براي هيچ يک از متهمان صادر نشده زيرا قاضي حکم متهمان را محاربه ندانست. به هر شکل يکي از شبکه‌­هاي عنکبوتي رژيم اشغالگر قدس در ايران شناسايي و منهدم شد و نتوانست در جهت منافع صهيونيست­‌ها به حيات خود ادامه دهد. براي اعضاي اين تيم موساد که عمدتا کار جذب نيرو و جمع‌آوري اطلاعات براي رژيم صهيونيستي در پوشش جامعه يهوديان انجام مي‌دادند، احکامي از 4 تا 13 سال حبس تعيين شد و بعدها اندکي کاهش يافت.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


باشگاه خبرنگاران / روزنامه عبري معاريو از تلاش سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي (موساد) براي جذب مزدور از طريق شبکه‌هاي اجتماعي به ويژه فيسبوک پرده برداشت.

به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم؛ اين روزنامه عبري نوشت: سرويس اطلاعاتي اسرائيل (موساد) تبليغات گسترده‌اي را از طريق شبکه‌هاي اجتماعي به ويژه فيسبوک براي استخدام مزدور در کشورهاي عربي آغاز کرده است.

روزنامه صهيونيستي معاريو نوشت: حالت بي ثباتي سياسي پس از انقلاب‌هاي عربي، موساد را به سمت گسترش اقداماتش سوق داد و اين دستگاه اطلاعاتي جذب مزدور از طريق شبکه‌هاي اجتماعي را در دستور کار قرار داده است. همچنين اقدامات دستگاه اطلاعاتي اسرائيل از کار محرمانه به سمت کارهاي عمومي تغيير يافته داده شده و برخي از تبليغات موساد در فيسبوک تحت عنوان جستجوي کار مندرج شده است.

اين روزنامه صهيونيستي افزود: گزارش‌هاي رسانه‌ها طي مدت زمان اخير نشان مي‌دهد که عمليات بسياري اخيرا در خاک برخي از کشورهاي عربي انجام شده است.

اين روزنامه ادعا کرد که موساد " متهم " به دست داشتن در ترور دانشمندان هسته‌اي ايران و اقدام عليه نيروگاه‌هاي هسته‌اي اين کشور شده ، درحالي که مدارک و اسناد بسياري درباره دست داشتن مستقيم رژيم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن دانشمندان هسته اي ايران وجود دارد و اين تنها يک اتهام نيست.

همچنين اين رژيم در ترور "محمود مبحوح" از شخصيت هاي کليدي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين حماس در دوبي دست داشته است.

علاوه بر اين، موساد با سوء استفاده از توانايي هايش در زمينه نفوذ به صفحات شخصي کاربران فيسبوک، به مشخصات فردي آنها از جمله سن، محل زندگي، شغل و زبان هايي که با آن تکلم مي کنند دست مي يابد.

اين روزنامه خاطرنشان مي کند که موساد اطلاعيه مبهمي را براي جذب جاسوس ها تدوين و منتشر کرده که در آن آمده است: زندگي نتيجه اراده فرد است. آيا در پي تغيير زندگي تان هستيد: آيا مي خواهيد بيشتر کار کنيد؟ براي ارسال رزومه به موساد لينک زير را کليک نماييد.

به نوشته معاريو، در لينک مذکور نيز، موساد فهرست چندين شغل را که نيازمند توانايي هاي بي نظير هستند منتشر کرده است: اگر داراي جرأت، هوش و ابتکار خاصي هستيد مي توانيد تأثيرگذار باشيد و يک وظيفه ملي و شخصي را عملي نماييد. اگر قدرت ريسک کردن، ترغيب و تحريک مردم را داريد، ممکن است جزو کساني باشيد که توانايي هاي ذاتي مورد نياز ما را دارند. در صورتي که همه اين شرايط را داريد، درهاي موساد به روي شما باز است.

اين روزنامه خاطرنشان مي کند: براساس اطلاعيه مذکور، از جمله ويژگي هاي مورد نياز ديگر براي همکاري با موساد، آشنايي و تسلط به زبان هاي عربي و فارسي است
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

عملیات بیت‌المقدس یک برد استراتژیک بود

 
 
 پایگاه مردمی ارتش::فرمانده هوانیروز در دوران دفاع مقدس گفت: در عملیات بیت‌المقدس کارهایی انجام شد که تا به آن روز در هیچ جنگی صورت نگرفته بود هم برای ایران یک برد استراتژیک بود هم برای جهانیان غیر قابل باور، اصلا به ذهن دشمن هم نمی‌رسید که ما شبانه از رودخانه عبور کنیم.

امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز" محمد کریم عابدی" از فرماندهان هوانیروز در دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس اظهار داشت: رزمندگان ما در تمام عملیات ها سنگ تمام گذاشتند؛ اما در برخی عملیات‌ها حماسه‌هایی شگرف خلق کردند که یکی از آن‌ها عملیات بیت‌المقدس بود.

وی ادامه داد: در عملیات بیت‌المقدس کارهایی انجام شد که تا به آن روز در هیچ جنگی صورت نگرفته بود. این عملیات هم برای ایران یک برد استراتژیک بود هم برای جهانیان غیر قابل باور؛ اصلا به ذهن دشمن هم نمی رسید که ما شبانه از رودخانه عبور کنیم.

امیر عابدی اذعان کرد: تنها چیزی که در آن زمان خیلی مهم بود اتحاد بین نیروها و طراحی دقیق این عملیات بود که با آمدن شهید متوسلیان که در آن زمان در مریوان در حال خدمت بود و شهدایی چون شهید صیاد شیرازی، شهید شیرودی و شهید کاظمی به یک عملکرد قوی و اعتقادی رسیدیم و در نهایت خرمشهر را آزاد کردیم.

فرمانده هوانیروز در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: بعد از عملیات بیت‌المقدس رزمندگان روحیه ای بالا گرفتند و دیگر برایشان نداشتن تجهیزات و کم بودن تعداد نیروها مهم نبود، تنها چیزی که برایشان اهمیت داشت، فرمایشات امام راحل و دستورات فرماندهان بود.

وی در پایان گفت: یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را به ویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس را گرامی می‌داریم و با ادامه راه این شهدا، حقی که بر گردن ماست را ادا می کنیم.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

کاهش نرخ باروري و جمعيت اگرچه تاثير مهمي در اقتصاد، توليد و چرخه فعاليتهاي جامعه دارد اما بدون شک مشکل پنهاني که در اواخر دهه 90 بروز مي‌کند کمبود نيروي نظامي آماده براي حراست از مرزها و کيان کشور است. مقامات انتظامي مي‌گويند اگر روزي با کمبود سرباز مواجه شويم مدت خدمت وظيفه طولاني تر مي‌شود. از سوي ديگر برخي کارشناسان هم پيشنهاد حرفه‌اي و شغل محسوب شدن سربازي را مطرح مي‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اولين زمزمه هاي کمبود سرباز و کاهش تعداد سربازان همزمان با اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي به گوش رسيد. قانوني که آبانماه سال 90 در مجلس شوراي اسلامي تصويب و براساس آن 36 ماده از قانون سابق اصلاح و 30 ماده نيز الحاقي شد. همزمان با اجراي اين قانون برخي از معافيت ها حذف و شرايط تعدادي از آنها نيز سخت تر شد. در آن زمان بود که همزمان با اعلام کاهش نرخ مواليد زمزمه هايي مبني بر کاهش سربازان شنيده شد. موضوعي که هيچگاه از سوي مسئولان ستادکل نيروهاي مسلح نه رد و نه تائيد شد. براساس آخرين آمارهاي اعلام شده سالانه نزديک به 400 هزار نفر در کشور به خدمت وظيفه عمومي اعزام مي شوند و نزديک به 10 درصد جمعيت نيروهاي اعزام شده نيز تاقبل از تغيير قانون معافيت پزشکي و کفالت دريافت مي کردند. اين در صورتي است که با کاهش ميزان مواليد در اواسط دهه 70 و 80 ميزان اعزام مشمولان به خدمت وظيفه عمومي کاهش پيدا کرده است.سرهنگ واعظي نژاد معاون امور معافيت ها و کفالت سازمان وظيفه عمومي در اين باره به مهر مي گويد:قانون خدمت وظيفه پس از 27 سال داراي تغييرات اساسي شد. آخرين بار اين قانون در سال 1363 اصلاح و بازنگري شده بود. قانوني که در آبانماه سال 90 در مجلس شوراي اسلامي تصويب و براساس آن 36 ماده از قانون سابق اصلاح و 30 ماده نيز الحاقي شد. اگرچه برخي معافيتها حذف يا شرايط آن سخت تر شده است اما در برخي موارد مانند ايثارگران و مددجويان شاهد افزايش معافيت هستيم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

تکنولوژي يکي از اصلي‌ترين ارکان جامعه‌‌هاي مدرن است، جوامعي که با گذشت زمان سطح عمومي دانش در آن‌ها بالا مي‌رود و تعريف سواد در آن‌ها تغيير مي‌کند. چند سال پيش دانستن زبان انگليسي و آشنايي با نحوه کار با کامپيوترها بعنوان يک امتياز براي افراد محسوب مي‌شد درحاليکه در جامعه امروز ندانستن اين موضوعات کم‌سوادي است و دانستنشان از ملزومات موقعيت اجتماعي بهتر است.

تغيير سريع دنياي اطراف و ترکيب بيشتر و بيشتر دنياي واقعي با جهان صفر و يک‌ها، برگ برنده آينده را به دست کساني مي‌دهد که افسار دنياي ديجيتال را به دست بگيرند. فارغ از رشته تحصيلي، کدنويسي ابزار قدرتمند نسل آينده است. ابزاري که ديگر نه تنها مختص نردهاي کامپيوتري نخواهد بود بلکه هر کسي بنا به مقتضات رشته‌اش بايد از آن بهره ببرد. با استناد به اين واقعيت، کشورهاي توسعه يافته جهان در تلاش براي آموزش کدنويسي به سنين پايين‌تر هستند و دانشگاه را سال‌هاي استفاده از اين توانايي و نه يادگيري آن مي‌دانند.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 23 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.