رئیسجمهور گفت: اقتدار ارتش یکی از پشتوانههای "حضور پرقدرت" مذاکرهکنندگان است.
حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور امروز در مراسم رژه 29 فروردین که در جوار حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به روز ارتش گفت: روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که مقارن است با ایام ولادت با سعادت دخت نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) به همه ملت ایران، رهبری معظم و به همه نیروهای مسلح به ویژه آحاد پرسنل فداکار ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض میکنم.
ادامه مطلب...
«کان» معروف به «سوپردست» اين لقب را به خاطر توانايي باورنکردني خود گرفته است. او عادت دارد تکه هاي مرغ سرخ شده درون روغن داغ و جوشان را با دستان خود هم بزند و برگرداند. اين آشپز 50 ساله که يک دکه کنار خيابان دارد انگشتان دستش را در روغن داغ 480 درجه فرو مي برد و عجيب اينجاست که انگشتانش حتي يک تاول هم نمي زند!
اين توانايي حيرت انگيز باعث شهرت جهاني او شده است و مردم از سراسر دنيا به دکه کوچک او مي روند تا ببينند چطور «کان» با دستش مرغ هاي جوشان را زير و رو مي کند. حتي او به همراه همسرش به کشورهاي مختلف سفر مي کنند تا اين هنر را به همه نشان دهند.
«سوپردست» نمي داند چطور مي تواند چنين کاري انجام دهد، اما خوشحال است که اين موضوع مشتري هايش را روز به روز بيشتر مي کند.
جان دهد عاقبت به خاطر دوست
کاين غزل ها براي خاطر اوست"
جانم به قربانت....
نگران نباش،هروقت آمدي نمي گويم :"ولي حالا چرا"
آخر قصه ي مارا همان اول لو دادند
همان جايي که گفتند:
يکي بود يکي نبود
دقيقا در انتهاي هر روز لحظه اي است
که نه امروز است و نه فردا
من آنجا منتظرم ...
<< | >> |
توليد اين خودرو در ايران از اواخر دهه 1340 در شرکت سهامي ايراني توليد اتومبيل سايپا آغاز شد. ژيان براي سال ها در يک مدل و به صورت سواري هاچ بک توليد مي شد اما پس از سال 1353 بر تنوع مدل ژيان هاي توليدي افزوده شده و مدل وانت اين خودرو با نام ژيان مهاري و ژيان پيکاپ و وانت اتاق دار توليد شد.
اين خودرو به نوعي رقيب پيکان توليدي در شرکت ايران خودرو بود. البته ژيان کوچک تر از پيکان بوده و به دليل حجم موتور پايين تر، قيمت کمتري نيز نسبت به پيکان داشت. در اوايل توليد اين خودروها در ايران، پيکان به قيمت حدود 17 هزار تومان و ژيان به قيمت حدود 12 هزار تومان به فروش مي رسيد .
پايين بودن حجم (قدرت) موتور ژيان موجب شده بود که اين خودرو از توان لازم براي حرکت در خيابان هاي سربالايي برخوردار نباشد به همين دليل خانواده هايي که از وضع مالي مناسب تري برخوردار بودند پيکان را به ژيان ترجيح مي دانند به ويژه آنکه ژيان چندان مناسب تردد در جاده هاي بين شهري نبود .
البته يکي از ويژگي هاي مثبت ژيان، سيستم تعليق منحصر به فرد اين خودرو در مقايسه با تکنولوژي روز آن زمان بود. سيستم تعليق اين خودرو بصورت دو استوانه است که در زير خودرو قرار دارد. در واقع اين دو استوانه حکم نوعي کمک فنر را داشت که در طول خودرو قرار گرفته و هر کدام از استوانه ها به يکي از چرخ ها متصل مي شود .
بخاطر استفاده از همين سيستم تعليق، سواري ژيان در موانع و دست اندازها تا حد زيادي نرم و راحت بود و از تکانه هاي شديد خودرو در جاده هاي ناهموار خبري نبود. ويژگي منحصر به فردي که البته در پيکان توليدي آن زمان وجود نداشت .
با وجود مزاياي ژيان توليد اين خودرو پس از سال 1357 به تدريج متوقف شد به گونه اي که شرکت سايپا, رنو5 را که به نوعي تغيير شکل يافته ژيان بود جايگزين اين خودرو کرد. پس از آن نيز پرايد جايگزين رنو 5 شد.
اين خودرو بر پايه مدل مشهور سيتروئن ۲CV بوده و ۱٫۹ ميليون دستگاه از آن در جهان توليد شده است. ژيان توسط فرانسويها و در مقابله بافولکسواگن آلمان ساخته شد و هدف آن توليد خودرويي متناسب با شهرها و نيازهاي خانواده و با حداقل قيمت و هزينه نگهداري بود .
توليد ژيان از دهه ۳۰ آغاز و با گذشت زمان تغييراتي در شکل ظاهري و قسمتهاي فني آن ايجاد شد که باعث ادامه روند توليد آن و عرضه در مدلهاي گوناگون گشت.
اين خودرو اولين بار در اتوشوي پاريس ۱۹۴۸ رونمايي شده و گفته ميشود تا سال ۱۹۹۰ که در مدلهاي مختلفي که توليد کرده حدود۵ميليون دستگاه فروش داشتهاست.
خودروي ژيان در فرانسه با نام دو شوو (Deux Chevaux ) معروف است، دو شوو در زبان فرانسوي به معناي دو اسب است که بيانگر قدرت دو اسبي اين خودرو است.
آزاد
جهان نيوز / مطلبي که مي خوانيد برگرفته از سايت خبري جهان نيوز است و انتشار آن الزاما به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست.
در تبصره ۳ ماده ۱۰ اساسنامه اصلاحي دانشگاه آزاد اسلامي که در جلسه ۶۸۲ مورخ۲۶ /۱۱/۸۹ شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده، تاکيد شده که سه نفر از اعضاء هيئت علمي تمام وقت دانشگاهها و سه نفر از اعضاي هيئت موسس دانشگاه آزاد براي عضويت در هيئت امناي اين دانشگاه بايد حداکثر تا دو هفته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شوند.
مديران عالي دانشگاه آزاد در خصوص انتخاب رئيس جديد دانشگاه آزاد طبق اساسنامه دانشگاه آزاد عمل کردند که در نهايت حميد ميرزاده موفق شد از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي راي اعتماد بگيرد و حکم انتصابش به عنوان رئيس دانشگاه آزاد از سوي حجتالاسلام حسن روحاني رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي صادر شد. از سوي ديگر در تعيين حجتالاسلام ناطقنوري به عنوان عضو جديد هيئت موسس دانشگاه آزاد نيز براساس اساسنامه جديد اقدام شد و ناطقنوري در جلسه هفته گذشته شوراي عالي انقلاب فرهنگي از اعضاي اين شورا راي اعتماد گرفت.
اما مشخص نيست مديران عالي دانشگاه آزاد در معرفي عبدالله جاسبي به عنوان عضو جديد هيئتامناي دانشگاه آزاد، طبق روال گذشته و براساس اساسنامه دانشگاه آزاد عمل کرده و وي را به شوراي عالي انقلاب فرهنگي معرفي ميکنند يا نه. به بهانه حضور مجدد جاسبي در خانه ابدي اش يعني دانشگاه آزاد مروري خواهيم داشت بر کارنامه وي به اميد اينکه رفتن صوري جناب جاسبي از دانشگاه آزاد مهر اتمامي باشد بر فساد سازمان يافته اي که تاکنون بر دانشگاه آزاد حکمفرما بوده است.
ادامه مطلب...
به نظر ميرسد شکست سياستهاي خارجي عربستان طي سالهاي گذشته و در جبهههاي مختلف، موجي از تکانههاي شديد را براي خاندان آل سعود در داخل مرزهاي اين کشور در بر خواهد داشت؛ تکانههايي که ملکعبدالله با تصميمات و انتصابات خود سعي در هر چه کمتر کردن آنها دارد.
به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، "بندر بن سلطان" نامي است که با بسياري از بحرانهاي اخير "خاورميانه" پيوند خورده است، به طوريکه که بسياري از تحليلگران و ناظران، او را مسئول بسياري از نا آراميهاي منطقه بر ميشمارند.
با آغاز روند انقلابهاي عربي و "بيداري اسلامي"، و پر رنگشده تحرکات منطقهاي عربستان، فعاليتهاي پنهاني بندر نيز شدت گرفته و نام و چهرهاش بيش از پيش رسانهاي شد.
نقش او در انحراف انقلاب "ليبي"، مصادره انقلاب مردم "يمن"، سرکوب ملت "بحرين" و ناآراميهاي "عراق" بر کسي پوشيده نبوده و نيست.
ادامه مطلب...
اين نرم افزارها از روي حافظه هاي قابل حمل بارگذاري ميشوند و چيزي را روي کامپيوتر ذخيره نميکنند، و به اين طريق اسنودن و رابط هايش ميتوانند بدون اينکه ردي از خود به جاي بگذارند در مورد نشت و رصد اطلاعات صحبت کنند.
فناوري پشت tails کاملا ابداعي نيست و در عين حال کامل هم نيست. از آنجايي که tails کدباز است و برنامه نويسان ناشناس آن را توسعه ميدهند، در نتيجه امکان مقاومت در برابر قرار دادن حفره هاي امنيتي براي استفاده ي جاسوسان بيشتر است، اما با اين حال همچنان احتمال وجود حفره هاي امنيتي در آن وجود دارد. کاربران همچنين بايد به هنگام استفاده از tails حواسشان به اين که اينرنتشان را از کجا ميگيرند هم باشد، چون که انتخاب شرکت "اشتباه" ميتواند کارشان را بي فايده کند. حتي با وجود اين نگرانيها، tails همچنان کمک بزرگي به اسنودن، خبرنگاران و ديگر کساني که ميخواهند مکالماتشان را با کمترين زحمت خصوص نگاه دارند، محسوب ميشود.
!
سالهاست که ورود به جزيره (Poveglia) براي جهانگردان ممنوع است، زيرا اين جزيره خوفناک ترين جزيره در جهان است و ممکن از به بعد بزرگترين و فاخرترين محل تفريح را در خود جاي دهد.جزيره "پوويجليا" در درياچه ونيز قرار گرفته است.
دولت ايتاليا تصميم گرفته است تا اين جزيره رعب اور را در يک مزايده علني به فروش برساند تا بدين گونه بدهي هاي سنگين خود را پرداخت کند.
اين جزيره از آن رو مخوف است که در قرن 16 ميلادي با شيوع طاعون، جسد هزاران تن به همراه کساني که هنوز زنده بودند، در آن رها شد تا حشد انها دفن ويا سوزانده شود.بعد از چند قرن يک بيمارستان براي بيمارن رواني در اين جزيره احداث شد که به شکنجه و ضرب وشتم بيماران مشهور شد و گفته مي شود که يکي از پزشکان اين بيمارستان بر اثر تعقيب يک روح به ديوانه شده و با پرتاب خود از برج بيمارستان خودکشي کرده است